Bejvávalo.cz
Kolorovaná fotografie:
Příprava oběda.
původní černobílá verze obrázku
Příprava oběda.
snímek byl použit v článku:
Co se před 100 lety jedlo v březnu? Jaké maso se vařilo nejčastěji a jak to tehdy bylo s ovocem a zeleninou?
Česká kuchyně a vznik Československa: jak se české jídlo změnilo po roce 1918
Dokonalá manželka a hospodyňka podle našich pradědečků
Historické recepty na rychlé uzení masa bez kouře
Měli bychom se bát svítícího masa?
Nedělejte při vaření zbytečné chyby a vyzkoušejte rady zkušených kuchařek
Polévka se syrovým masem - zázračný recept našich prababiček pro rychlé uzdravení
Pravé americké recepty z dob našich prababiček a navíc jídelníček na celý týden
Recept na dokonalou domácí majonézu
Recepty našich prababiček na výborné omáčky k masu
Rok 1894: Recepty na poctivé polévky z doby našich prababiček
Rok 1899: Jak při péči o domácnost šetřit peníze a zbytečně neutrácet?
Rok 1903: Kdy stát konečně začne kontrolovat a trestat prodej nekvalitních a falšovaných potravin?
Rok 1904: Nehoda, která stála život mladou kuchařku a málem zabila i druhou
Triky našich prababiček na dokonale upečené maso
Už naše prababičky věděly, že nakupovat levné zboží se nevyplatí
Všeho moc škodí aneb dokonalá hospodyňka podle našich prababiček