Články na téma: ZVĚŘINA
Tématu „zvěřina“ odpovídá celkem 6 článků:
Recepty našich prababiček na zajíce pečeného, zajíce sekaného a zajíce na černo
15. 08. 2018: Máte rádi zaječí maso? Zkuste si ho připravit podle historických receptů z roku 1902.
Historické recepty na přípravu zvěřiny
12. 08. 2018: Máte rádi zvěřinu? Máme pro vás historické recepty z roku 1902 na přípravu srnčího masa, koroptví, divokých kachen a hus.…
Ústřice, hlemýždi nebo langusty: dnes luxus, kdysi běžné listopadové jídlo. Vyzkoušíte recepty našich prababiček?
29. 11. 2022: Je zvláštní, jak se časem mění naše jídlo. Recepty z roku 1923 vám ukážou, že tehdy byly běžnou součástí stravování lidí…
Jak zhubnout do plavek? Zkuste dietní recepty z roku 1925
25. 06. 2023: Prázdniny a dovolené jsou tu už doslova za pár dnů a vy potřebujete na poslední chvíli zhubnout do plavek? Nabízíme vám…
Historické recepty na jídla z hovězího masa a tipy našich prababiček jak poznat kvalitní hovězí
27. 10. 2017: Kvalitní maso je základ skvělého jídla. Přinášíme vám užitečné rady z roku 1929 ohledně nákupu i zpracování hovězího masa.…
Co se před 100 lety jedlo v březnu? Jaké maso se vařilo nejčastěji a jak to tehdy bylo s ovocem a zeleninou?
12. 03. 2023: Zajímá vás, jak vypadala před sto lety vypadala březnová kuchyně našich prababiček? Jaké maso bývalo tehdy v březnu…






