Naše projekty:
Obchod.Bejvávalo.cz
—
originální samolepky na stěnu Pieris.cz
—
magazín Příroda.cz
—
efektní sdílení PDF souborů DraGIF.cz
Bejvávalo.cz
nejnavštěvovanější český server věnovaný historii
Jednoduchý trik pro upečení chleba s dokonalou kůrkou
původně vyšlo: Česká hospodyně 1912, autor neuveden.
Žádný chléb není lepší, než ten doma upečený. Zajímá vás, jak na něm docílit dokonalou spodní kůrku? Přinášíme vám na to návod z roku 1912.
Pečení chleba
Bezvadnou spodní kůrku na chlebě docílíme, když po vymetení pece bochníky klademe na čerstvé zelné lupeny.
Chléb jest pak velice úhledný a chutný. Totéž platí o koláčích v peci pečených.
Pečivo na listech zelných pečené je ve spodku pěkně hnědožluté a prosté písku i popela. Na lopatu se rozprostře lupen, bochník se na list překlopí a do pece i s listem vsadí obvyklým způsobem.
Původní zdroj historického článku:
Česká hospodyně 1912, autor neuveden.
datum digitalizace historického článku a zveřejnění na internetu:
9. března 2018
Líbí se Vám naše původní historické články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!
Nabízíme Vám také možnost zveřejnění reklamního článku, kterým můžete oslovit tisíce našich čtenářů.
Nabízíme Vám také možnost zveřejnění reklamního článku, kterým můžete oslovit tisíce našich čtenářů.
Originální zboží z našeho eshopu Obchod.Bejvávalo.cz | ||
---|---|---|
![]() Hrnek „prezident T. G. Masaryk“ | ![]() Tričko „Český svět“ | ![]() Tričko „Husaři na kole“ |
zobrazit další zboží... |