Terče na šipky jsou skvělým způsobem zábavy. Jaké druhy existují a který si vybrat?

článek je inzerce, nejde o historický text
Nejspíše nikomu nemusíme představovat zmíněnou hru, která je oblíbená snad po celém světě. Nejčastěji ji najdeme v nejrůznějších barech, hospodách a dalších společenských místech tohoto typu. Právě samotná přítomnost terče do těchto míst zvládne nalákat spousty zákazníků. Lákají vás šipky?

Několik variant

Před samotnou koupí je potřeba si vybrat, jaký šipkařský terč vám bude nejvíce sedět. Dbejte také na to, jestli jej budete používat pouze doma, nebo se stane atrakcí pro vaše zákazníky. V prvním případě vám bude stačit levnější varianta, ale v tom druhém rozhodně musíte pořídit profesionální verzi.

Nejdříve začneme s výběrem pro děti. Ty si užijí pěkné chvíle především s papírovými a magnetickými terči. Ty jsou nenáročné, levné a pro jejich potřeby naprosto dostačující. Oblíbenou značkou jsou třeba výrobky společnosti Acra a Harrows.


Pro náročnější uživatele

Nyní přichází na řadu oblíbené elektronické terče. Ty nabízí různé herní režimy a počítají hráčům skóre, případně ohlásí jejich výhru. Vybrat lze mezi třířádkovým provedením (pro začátečníky) a dvouřádkovým (spíše pro profesionály). Pro tyto účely se používají měkké šipky s plastovým hrotem. Dobrou volbou jsou výrobci Carromco, Echowell, Harrows a Spokey.

Poslední kategorií jsou takzvané sisalové terče. Ty jsou vyrobené ze štětin rostliny Agáve a hází se do nich šipkami s kovovým hrotem.

Nejvhodnější varianta pro profesionální hráče je žiletkové provedení, přičemž můžete vybrat i z možnosti s ocelovými dráty, či klasickými kulatými dráty.

V této kategorii oceníte produkt od značek Winmau, Shot, Harrows, nebo Unicorn.

Velký výběr veškerých potřeb pro házení najdete na stránkách e-sipky.cz. Zmíněný prodejce vám za pár dní po objednávce doručí vaše zboží a budete si moci začít užívat.



Článek není historický text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.


datum vydání:
11. května 2022


 

Líbí se Vám naše původní historické články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!




Všechny historické články jsou 100% reálné! Zveřejňujeme je tak, jak byly napsány v době původního vydání.
V historických článcích nejsou prováděny žádné jazykové úpravy podle dnešního pravopisu.

Námi vydávané historické texty, fotografie a obrázky pocházejí z právně volných zdrojů.

Upozorňujeme, že na naši digitalizaci historických zdrojů a kolorování fotografií se již autorská ochrana vztahuje!
Pokud od nás chcete nějaký obsah přebírat, tak nás prosím nejdříve kontaktujte pro domluvení podmínek. Děkujeme za pochopení.

© 2011 - 2024 Bejvávalo.cz
ISSN 2570-690X

Magazín Bejvávalo.cz je již od počátů svého fungování v roce 2011 provozován
na originálním redakčním systému z dílny Perpetum web design.