Růžové dámské boty - Žhavý trend 2023

článek je inzerce, nejde o historický text
Jestliže chcete být v letošním roce 2023 trendy, jsou pro vás jasnou volbou dámské růžové boty. Ty mohou mít mnoho podob. Na následujících řádcích si tak povíme, které kousky by neměly chybět ani ve vašem šatníku. Proto čtěte a inspirujte se společně s námi, bude to stát za to!

Jaké modely růžové obuvi letos pofrčí?

Růžová je velmi ženská barva, která se hodí do nejrůznějších outfitů. Nosit ji můžete na rande, ale i do práce nebo na posezení s přáteli. Teď se ale zaměříme na růžové boty. Letos budou v kurzu zejména růžové dámské lodičky. Trendy pak budou i růžové dámské sandály. Volit můžete kousky s plochou podrážkou, ale i modely na platformě. Různé druhy zmíněné módní růžové obuvi mohou dámy a slečny zakoupit i v kamenných prodejnách CCC. Tady si přijde na své každá milovnice módy. Vybírat tu můžete kousky v světlém i v tmavém odstínu. Pastelově růžová se hodí zejména do svěžích outfitů s bílým oblečením. Tmavě růžová je pak jako stvořená na večerní rande. In budou v roce 2023 i dámské růžové baleríny. Ty lze nosit k rafinovaným šatům s průstřihy. Ty se mohou objevit v oblasti dekoltu, ale i na ramenou nebo v oblasti bříška a boků. Záleží tak jen na vás a na vašem vkusu.


K jakému oblečení a k jakým doplňkům zvolit růžové boty?

Růžové boty můžete letos nosit do outfitů s kalhotami, ale také se šaty nebo se sukní. K růžové obuvi vám budou slušet módní džíny s vysokým pasem a s tzv. roztrhanými koleny. K módním sandálům na vyšší platformě pak můžete obléci i stylovou trapézovou nebo plisovanou sukni s vysokým pasem. Slušet vám to pak bude i v pracovním kostýmku s kalhotami typu chino a s růžovými lodičkami. K růžovým botám pak nezapomeňte do outfitu zakomponovat i růžové módní doplňky. Jednotlivé kousky by k sobě měly ladit barvou i strukturou. Staré známé módní pravidlo totiž praví, že hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se outfit s růžovou obuví vkusně sjednotí a bude působit elegantním a sourodým dojmem. Kvalitní růžové dámské boty i doplňky jsou k sehnání i na e-shopu oblíbeného prodejce CCC. Zde vás výběr nezklame.


Z jakého materiálu letos vybírat růžové boty pro ženy a co dekorativní prvky?

Pokud chcete letos zazářit, můžete si do šatníku zvolit růžové boty z pravé kůže nebo v její imitaci. Ty budou totiž letos opravdovým trhákem. Obě zmíněné varianty růžové obuvi jsou dostupné i v prodejnách CCC. Volit můžete hladké kousky, ale také modely z broušené kůže. K semišovým růžovým botám letos přidejte do výbavy i speciální gumu na semiš. Růžové boty z broušené kůže se vám za to odvděčí dlouhou životností. Dámské růžové boty z přírodní kůže mají mnoho výhod. Jsou nejen vysoce módní, ale také pohodlné a v neposlední řadě se jedná i o udržitelný kousek. Udržitelnost propagují v dnešních dnech ty největší módní výrobci. Určitě si tak mezi nabízenými modely kožené obuvi vyberete ten pravý pár podle svého gusta i vy. Růžové boty na sobě mohou mít letos i stylové dekorativní prvky. Ženy a dívky si oblíbily zejména stříbrné a zlaté detaily na růžové obuvi. Ty totiž snadno sladí i se svými blyštivými šperky. Ostatně boty a módní doplňky k sobě mají ladit.



Článek není historický text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.


datum vydání:
23. července 2023


 

Líbí se Vám naše původní historické články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!




Všechny historické články jsou 100% reálné! Zveřejňujeme je tak, jak byly napsány v době původního vydání.
V historických článcích nejsou prováděny žádné jazykové úpravy podle dnešního pravopisu.

Námi vydávané historické texty, fotografie a obrázky pocházejí z právně volných zdrojů.

Upozorňujeme, že na naši digitalizaci historických zdrojů a kolorování fotografií se již autorská ochrana vztahuje!
Pokud od nás chcete nějaký obsah přebírat, tak nás prosím nejdříve kontaktujte pro domluvení podmínek. Děkujeme za pochopení.

© 2011 - 2024 Bejvávalo.cz
ISSN 2570-690X

Magazín Bejvávalo.cz je již od počátů svého fungování v roce 2011 provozován
na originálním redakčním systému z dílny Perpetum web design.