Dopřejte dárek na Vánoce i sobě! V povánočním výprodeji (PR)

článek je inzerce, nejde o historický text
Pravděpodobně to sama znáte. Během předvánočních příprav i Vánoc samotných v jednom kole a nemáte si ani čas vydechnout. Zastavte se alespoň po Vánocích a dopřejte samé sobě opožděný vánoční dárek. Koupíte ho výhodně v povánočních výprodejích.

Ať už jako odměnu za perfektně zvládnuté Vánoce nebo za peníze či dárkové poukázky, které jste dostali pod stromeček od vašich blízkých - příležitost na nákupy v skvělých novoročních výprodejích se vždy najde.

Víte, co se v povánočních akcích opravdu vyplatí nakupovat? Poradíme vám.

Oblečte se do nového

Která z nás by nemilovala nákupy oblečení? A po Vánocích o výprodeje určitě nebude nouze. Kamenné i internetové obchody se přímo předhánějí v tom, abychom šli nakupovat právě k nim. Ukořistěte si tedy ty nejlepší kousky zimní sezóny se slevou. Zima se přece Vánocemi ani zdaleka nekončí. A vy můžete zazářit v krásném zimním outfitu doplněném originálními zimními doplňky - například z obchodů Orsay, Answear, H & M, ale iz mnoha dalších. Taký Urban Store slevový kód se bude jistě hodit.

Nezapomeňte ani na boty. Výprodeje v Deichman, Footshop, nebo u Bati se totiž vztahují i ​​na zimní obuv a určitě v nich najdete i nějakou tu novou kabelku či peněženku.

Pořiďte si pomocníka do domácnosti

Možná jste pod vánočním stromkem čekali jen na to. Na perfektního kuchyňského robota, který vám pomůže zvládnout práce v kuchyni. Nebo na robotický vysavač, který vysaje za vás, zatímco vy sedíte s kávou při časopise na gauči. Zda na ten skvělý kávovar, který máte už tak dlouho vyhlédnut.

Že jejich Ježíšek pod stromeček opět nedonesl? Nic to! Po Vánocích jejich nakoupíte ještě výhodněji. Největší internetové obchody s elektrospotřebiči totiž každý rok pořádají novoroční výprodeje, kde najdete svých vysněných pomocníků často se slevou až 50 - 80%. Pokud navíc využijete slevové kupóny Tescoma, skvělý nákup vás nemine.

Užijte si luxus

Že vám Ježíšek nedonesl žádný parfém, šperk či hodinky? Udělejte si radost a užijte si trochu luxusu. Novoroční výprodeje vám totiž jistě nabídnou i takové radosti. Klikněte například na Krasa.cz k a kupte si v akci všecho, po čem toužíte. Při nákupu ale nezapomeňte na Krása.cz slevový kód.

Zkrášlete si domácnost

Už déle se poohlížíte po nových závěsech, obraze, polštáři nebo si chcete udělat radost vonnou svíčkou či jiným milým bytovým doplňkem? Novoroční výprodeje jsou na to přímo stvořené. Výprodej bytových doplňků najdete po Vánocích v každém dobrém obchodě s nábytkem - například v Ikei, Decodome či Möbelixe.

Dopřejte si odpočinek

Po hektickém období je nejvyšší čas vypnout. Naplánujte si dovolenou nebo alespoň prodloužený víkend, během kterého si opravdu odpočinete. Že je to pro vás trochu drahý vánoční dárek? Žádné obavy. Využijte slevové kupóny na cestování. Se slevou si tak můžete užít dovolenkový pobyt, lyžování či wellness, případně koupit letenku do vysněné destinace.

Pokud nechcete nikde cestovat, dopřejte si odpočinek doma. Využijte slevy na knihy, které po Vánocích nabídnou největší knihkupectví, jako jsou Martinus či Panta Rhei. Vybrat si můžete buď osvědčenou papírovou klasiku, nebo pro změnu vyzkoušejte elektronickou či audio verzi oblíbených čtenářských kousků. K tomu si pořiďte měkkou deku a bačkůrky a užívejte si zasněžené dny jen tak - doma na gauči, s šálkem kávy či čokolády.

V povánoční výprodeje si zkrátka najde to pravé pro sebe každá z nás. Udělejte si radost i vy a nakupte výhodně. Takže, na co ještě čekáte?



Článek není historický text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.


datum vydání:
12. prosince 2019


 

Líbí se Vám naše původní historické články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!


Nejčtenější články
za posledních 30 dní

Nákupem na Hapík.cz
podpoříte chod našeho serveru




Všechny historické články jsou 100% reálné! Zveřejňujeme je tak, jak byly napsány v době původního vydání.
V historických článcích nejsou prováděny žádné jazykové úpravy podle dnešního pravopisu.

Námi vydávané historické texty, fotografie a obrázky pocházejí z právně volných zdrojů.

Upozorňujeme, že na naši digitalizaci historických zdrojů a kolorování fotografií se již autorská ochrana vztahuje!
Pokud od nás chcete nějaký obsah přebírat, tak nás prosím nejdříve kontaktujte pro domluvení podmínek. Děkujeme za pochopení.

© 2011 - 2024 Bejvávalo.cz
ISSN 2570-690X

Magazín Bejvávalo.cz je již od počátů svého fungování v roce 2011 provozován
na originálním redakčním systému z dílny Perpetum web design.