Začátečníci i profesionálové nedají dopustit na šicí stroje Brother (PR)

článek je inzerce, nejde o historický text
Ať už plánujete mít šicí stroj pro zábavu, nebo ho budete používat k práci, při jeho pořizování byste měli věnovat pozornost řadě důležitých parametrů. Přeci jen si nekupujete stroj na pár měsíců, ale let. Na co se zaměřit, abyste své koupě nelitovali?

Šití jako koníček

Domácí šicí stroje toho mají vskutku co nabídnout úplným začátečníkům i zdatným švadlenkám.

Pokud se šitím teprve začínáte, budou pro vás ideální modely s přednastavenými programy a jednoduchou obsluhou. Oceníte LED osvětlení, stabilní vnitřní celokovovou konstrukci, moderní rotační chapač a tichý provoz.

V neposlední řadě je pro řadu začátečníků důležitý chránič prstů, který předchází zraněním. Pomyslnou třešničkou na dortu jsou nalepovací designové panely, jimiž si šicí stroj můžete ozdobit dle svého vkusu.

Když si chcete ušít něco na sebe

Pokud máte běžné šicí práce v malíku, jsou další metou tvorba střihů a vyhotovení oblečení. V takovém případě se často pracuje s pleteninami a úpletovým materiálem, u nichž je třeba speciální úpravy, tzv. obnitkování.

Pro tuto práci jsou ideální overlocky, které nejen sešívají, ale též začišťují a stříhají. Švy, jež byste namáhavě entlovali a začišťovali na běžném šicím stroji, budete mít na overlocku elegantně upravené speciálním krycím nebo prádlovým stehem.

Šití na vyšší úrovni

Chcete-li povýšit úroveň domácího šití, jsou pro vás tím pravým vyšívací stroje. S jejich pomocí jednoduše aplikujete různé výšivky a monogramy.

Všechny vyšívací stroje disponují přednastavenými vyšívacími vzory. Ty nejlepší z nich nabízí možnost kombinace výšivek přímo na velkém barevném displeji.

Případně si můžete do stroje nahrát vzory jednoduše prostřednictvím USB flash disku. Ovládání je velice snadné a intuitivní díky dotykovému displeji v češtině.



Článek není historický text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.


datum vydání:
25. června 2020


 

Líbí se Vám naše původní historické články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!




Všechny historické články jsou 100% reálné! Zveřejňujeme je tak, jak byly napsány v době původního vydání.
V historických článcích nejsou prováděny žádné jazykové úpravy podle dnešního pravopisu.

Námi vydávané historické texty, fotografie a obrázky pocházejí z právně volných zdrojů.

Upozorňujeme, že na naši digitalizaci historických zdrojů a kolorování fotografií se již autorská ochrana vztahuje!
Pokud od nás chcete nějaký obsah přebírat, tak nás prosím nejdříve kontaktujte pro domluvení podmínek. Děkujeme za pochopení.

© 2011 - 2024 Bejvávalo.cz
ISSN 2570-690X

Magazín Bejvávalo.cz je již od počátů svého fungování v roce 2011 provozován
na originálním redakčním systému z dílny Perpetum web design.