Venkovní posezení v boho stylu

článek je inzerce, nejde o historický text
Houpací sítě, macramé dekorace a světýlka nad hlavou. Fotek s takovým zátiším jsou plné sociální sítě. Pokud vás boho posezení zaujalo a současně sami disponujete terasou, balkonem nebo zahradou, není nic jednoduššího, že si vytvořit vlastní „insta-friendly“ koutek.

Světýlka, kam oko dohlédne

Nic nenavodí romantickou a útulnou atmosféru tolik jako právě světýlka. Mohou mít podobu nejen světelných řetězů, ale třeba i zavařovacích sklenic s elektrickými světýlky nebo svíčkami uvnitř, případně bodových světel nebo nejrůznějších dřevěných, kovových a betonových lustrů zavěšených na dřevěné desce. Fantazii se zkrátka meze nekladou a inspirace číhá všude spousta.

Originální zelené dekorace

Podobně jako světýlka by vaší terase měly vládnout i rostliny, které dodají pocit klidu a ještě víc zútulní prostor. Možností je zase nespočet. Od mechových obrazů a koberců přes kokedamy nebo květiny v macramé závěsech až po dřevěný rošt se závěsnými květináči na zdi. Základem zkrátka je, aby se vaše oáza klidu pořádně zazelenala nebo rozkvetla.

Dostatek míst k sezení

Naprostou klasikou bohó teras a zahrádek jsou houpací sítě. Asi nemusíme zmiňovat, jak skvělé je zalézt si do takové sítě s oblíbenou knihou a odpolední kávou. Neměli byste ale zapomenout ani na sezení pro návštěvy. Skvěle poslouží třeba nábytek z palet nebo klasický zahradní nábytek. Pro početnější návštěvy potom můžete mít připravené i taburety nebo polštáře, které jindy poslouží jako dekorace.

Topení pro podzimní a zimní chvíle pohody

Venkovní relax na terase nemusí být výsadou jen teplých letních večerů. Když o sobě dá vědět zima, stačí přidat plynový ohřívací stojan nebo jiný zdroj tepla, zachumlat se do deky s hrnkem horkého čaje a dál si užívat své chvilky pohody venku.

Vzpomínky zachycené na papíře

Chvíle přítomného okamžiku plná pocitů a emocí je tou nejlepší vzpomínkou. Uchovat si ji ale můžete i jinde než jen ve své hlavě. Když už jste si dali tu práci a vytvořili tak fotogenický koutek, byla by škoda toho nevyužít. Postarat se o to samozřejmě může váš partner vybavený instrukcemi a mobilem, ještě lepší práci ale odvede profesionální fotograf. Na fotkách navíc budete oba – nebo třeba i celá rodina. Budete pak mít nejen krásnou vzpomínku a cenný kousek do rodinného alba, ale třeba i milý dárek pro rodiče, babičky a dědečky.

Nábytek a bytové dekorace přehledně na jednom místě?

Přesně to je FAVI, mezinárodní internetový vyhledávač vybavení pro váš interiér i zahradu. FAVI sdružuje více než 2 000 obchodů nejen v Česku, ale také na Slovensku, v Polsku i Maďarsku. Jeho posláním je ušetřit váš čas a přinášet každodenní inspiraci pro krásnější domov.



Článek není historický text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.


datum vydání:
1. listopadu 2021


 

Líbí se Vám naše původní historické články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!


Nejčtenější články
za posledních 30 dní

Nákupem na Hapík.cz
podpoříte chod našeho serveru




Všechny historické články jsou 100% reálné! Zveřejňujeme je tak, jak byly napsány v době původního vydání.
V historických článcích nejsou prováděny žádné jazykové úpravy podle dnešního pravopisu.

Námi vydávané historické texty, fotografie a obrázky pocházejí z právně volných zdrojů.

Upozorňujeme, že na naši digitalizaci historických zdrojů a kolorování fotografií se již autorská ochrana vztahuje!
Pokud od nás chcete nějaký obsah přebírat, tak nás prosím nejdříve kontaktujte pro domluvení podmínek. Děkujeme za pochopení.

© 2011 - 2024 Bejvávalo.cz
ISSN 2570-690X

Magazín Bejvávalo.cz je již od počátů svého fungování v roce 2011 provozován
na originálním redakčním systému z dílny Perpetum web design.