Ve WineBaru ochutnáte nejlahodnější vína od evropských vinařů

článek je inzerce, nejde o historický text
Vybrat správné víno pro danou příležitost či k danému pokrmu je tak trochu umění. Pokud toto umění neovládáte, nechte výběr vína na jiných. Zkušený sommeliér vám nejen naservíruje výborné víno, ale také vám prozradí jeho příběh.

Všechna tajemství vín vám poodhalí WineBar.

Tento pražský podnik sídlící v Michli se zaměřuje zejména na rakouská vína, dále na moravská a španělská.

Servíruje hlavně vína od malých evropských vinařů. Některá z nich nejsou tolik známá, všechna však mají vynikající chuť. Vkus sommeliérů z WineBaru je totiž vytříbený dlouhými lety zkušeností. A všechny ty nasbírané zkušenosti se snaží předávat dál ve formě informací i chuťových vjemů.

Tematické degustace jsou velkým zážitkem

WineBar je moderním klimatizovaným prostorem, do něhož se vměstná až 40 osob. Funguje jako klasická vinárna, kam můžete zajít třeba jen na skleničku nebo na celou láhev se svým partnerem, kamarádkou či obchodním partnerem. Prostředí je opravdu stylové a klidné, takže vhodné také pro obchodní jednání. Otevřeno je denně kromě neděle vždy od 15 do 23 hodin.

To pravé zde ovšem zažijete ve dnech, kdy jsou naplánované tematické degustace. Přímo ve WineBaru se po celý rok konají plánované degustace vždy na nějaké konkrétní téma.

Někdy se chutnají vína z konkrétního vinařství, jindy třeba španělská vína, vína vhodná k sýrům, vína od žen vinařek.

Každá taková degustace vína je obrovským zážitkem nejen pro chuťové buňky. V ceně degustačního balíčku bývá i nějaké občerstvení, které připravují přímo kuchaři ve WineBaru.

Dozvíte se tedy, s čím daná vína kombinovat. Na místě je samozřejmě možné si vína, jež vám chutnala, rovnou zakoupit.

Jak se objednat na degustaci do WineBaru?

Na degustaci do WineBaru je třeba se předem objednat. Nejjednodušší cesta je taková, že si koupíte degustaci se slevou přes e-shop a pak si jen objednáte termín. Pro skupiny se samozřejmě nabízí i možnost domluvit si soukromou degustaci podle vlastních představ. Sommeliéři z WineBaru vyjdou vstříc každému požadavku.

Degustovat se dá i z pohodlí domova

Největší zážitek z degustace vína máte tehdy, když ji vede zkušený sommeliér. Ten vám o víně vypráví, poradí vám, jak ho správně ochutnat, dokonce může asistovat při degustaci naslepo. V takovém případě hosté nevědí, co ochutnávají, a řídí se jenom svou chutí.

V dnešní době koronaviru však není zrovna v kurzu chodit do společnosti. Mnozí milovníci vína to navíc mají do Prahy dost daleko. Právě pro ně má WineBar také svůj e-shop, kde je možné objednat si degustační balíčky.

Jsou sestavené tak, aby prezentovaly jednu značku či konkrétní vinařskou oblast. V nabídce jsou balíčky v různých cenových relacích, takže si pěkný večer může udělat každý.

E-shop, jejž provozuje WineBar, nabízí také jednotlivé láhve výtečných vín. Rozdělené jsou třeba i podle kategorií na konzumní, střední třídu, vyšší střední třídu, prémiová vína a exkluzivní. Labužníci si spolu s vínem mohou objednat i výborný italský parmazán, sušené šunky Jamón, chobotnice v rostlinném oleji a další pochoutky.

WineBar je skvělým partnerem pro teambuilding i výběr vánočních dárků

WineBar není jen místem, kam si zajdete odpočinout a posedět s přáteli. Tato vinotéka se angažuje rovněž v B2B sektoru, pro firmy toho má mnoho k nabídnutí. Degustace dobrého vína je například skvělou formou teambuildingu či zpestřením vánočního večírku. Když už se blíží ty Vánoce, za zmínku stojí i široká nabídka vína za velmi příznivé ceny. Pro B2B má WineBar výhodnější podmínky, takže kdo chce vybrat láhev skutečně kvalitního vína pro obchodní partnery, ten ví, kde ji hledat. S vínem od WineBar si ostudu určitě neutrhnete, ať už zvolíte jakékoliv.



Článek není historický text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.


datum vydání:
29. září 2020


 

Líbí se Vám naše původní historické články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!




Všechny historické články jsou 100% reálné! Zveřejňujeme je tak, jak byly napsány v době původního vydání.
V historických článcích nejsou prováděny žádné jazykové úpravy podle dnešního pravopisu.

Námi vydávané historické texty, fotografie a obrázky pocházejí z právně volných zdrojů.

Upozorňujeme, že na naši digitalizaci historických zdrojů a kolorování fotografií se již autorská ochrana vztahuje!
Pokud od nás chcete nějaký obsah přebírat, tak nás prosím nejdříve kontaktujte pro domluvení podmínek. Děkujeme za pochopení.

© 2011 - 2024 Bejvávalo.cz
ISSN 2570-690X

Magazín Bejvávalo.cz je již od počátů svého fungování v roce 2011 provozován
na originálním redakčním systému z dílny Perpetum web design.