Přijímačky bez strachu? Jde to!

článek je inzerce, nejde o historický text
Má váš potomek před sebou přijímací zkoušky na střední školu? A má z nich strach? Pokud se bude držet našich tipů, bude moci veškeré obavy hodit za hlavu.

Přijímačky jsou noční můrou většiny žáků základních škol. Všichni od učitelů až po rodiče jim neustále opakují, že jim jde o hodně, ne-li o všechno. Není se pak čemu divit, že školáci jsou ve stresu, který se může podepsat i na jejich zdraví. Naštěstí existují způsoby, jak se ho zbavit.

Průběžná příprava

Ve výhodě teď určitě budou ti školáci, kteří se učí průběžně a věci nenechávají na poslední chvíli, Znáte ty případy, kdy se na text dítko připravuje v osm hodin večer předcházejícího dne? A přípravu na přijímačky odsouvá až na týden před tím, kdy vypuknou. To je samozřejmě špatně. Začne-li s přípravou už na začátku školního roku, tedy v září, nebude se na jaře stresovat.

Zaměřte se na slabiny

Zřejmě víte, v čem je váš synek nebo dcerka dobrá a v čem naopak pokulhává. Právě na to by se měla zaměřit. Pokud je výuka ve škole a následné samostudium nedostatečné, přihlaste ho (nebo jí) na doučování.

Doučování Dohlavy v Praze

Obyvatelům Prahy a okolí doporučujeme doučování s příznačným názvem Dohlavy specializující se jak na doučování žáků doma, tak i v prostorách firmy na Praze 2. Možná ovšem je i online forma. Online škola nabízí učivo celého školního roku podle osnov pro základní školy za cenu tří hodin doučování prezenční formou. Výhodou online doučování je především jeho časová flexibilita a časová úspora. Čas, který by žáček strávil cestováním, věnuje studiu.

Příprava na přijímací zkoušky

Přípravka Dohlavy ale nabízí i specializované přípravné kurzy na přijímací zkoušky. Jejich koncepce je postavená přímo na testy Cermat. Opět se nabízí buď prezenční, nebo online forma. Součástí kurzu jsou i tzv. přijímačky nanečisto, které žákovi umožní udělat si přesný obrázek o tom, co ho v jeho den D čeká a nemine. I to může pozitivně ovlivnit jejich výsledek. Více informací hledejte na odkazu kvalitní doučování v Praze i online.

Tak držíme palce.



Článek není historický text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.


datum vydání:
2. března 2023


 

Líbí se Vám naše původní historické články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!


Nejčtenější články
za posledních 30 dní

Nákupem na Hapík.cz
podpoříte chod našeho serveru




Všechny historické články jsou 100% reálné! Zveřejňujeme je tak, jak byly napsány v době původního vydání.
V historických článcích nejsou prováděny žádné jazykové úpravy podle dnešního pravopisu.

Námi vydávané historické texty, fotografie a obrázky pocházejí z právně volných zdrojů.

Upozorňujeme, že na naši digitalizaci historických zdrojů a kolorování fotografií se již autorská ochrana vztahuje!
Pokud od nás chcete nějaký obsah přebírat, tak nás prosím nejdříve kontaktujte pro domluvení podmínek. Děkujeme za pochopení.

© 2011 - 2024 Bejvávalo.cz
ISSN 2570-690X

Magazín Bejvávalo.cz je již od počátů svého fungování v roce 2011 provozován
na originálním redakčním systému z dílny Perpetum web design.