Ovládněte nebesa a staňte se pilotem na zkoušku (PR)

článek je inzerce, nejde o historický text
Chcete si užít opravdu výjimečný zážitek, nebo přemýšlíte nad originálním dárkem, který zanechá krásnou vzpomínku? Právě v takových případech by mohl být dobrou volbou krátký kurz pilotování letadla. Jak to probíhá a jaké jsou další možnosti, jak se dostat do oblak? Inspiraci najdete v tomto článku.

Nápad na originální zážitkový dárek

Vymýšlet pokaždé originální dárek, který bude výjimečný a dotyčnému něco přinese, není vždy jednoduché. A ne nadarmo se říká, že nejlepší dárek je zážitek.

Z toho jednoznačně vychází, že s možností stát se pilotem na zkoušku nešlápnete vedle. Jde tedy hlavně o dárek pro odvážnější lidi, kteří mají zálibu v adrenalinu. Ideálním obdarovaným může být někdo, kdo snil, že se stane pilotem, ale bohužel se tak nestalo.

Zážitek v podobě pilotování letadla či vyhlídkového letu je navíc dobrým nápadem na originální firemní pozornost.

Záleží už jen na vás, jestli půjde o odměnu pro pracovité kolegy, důležité partnery, či pojmete zážitkové létání jako teambuildingovou akci.

Taková firemní akce rozhodně přitáhne pozornost a pořádně utuží kolektiv.

Let pod vedením zkušeného instruktora

Stát se pilotem na zkoušku možná může znít trochu děsivě, ale nebojte se. I přes špetku adrenalinu, která k podobnému zážitku neodmyslitelně patří, na to nebudete sami.

V letadle či vrtulníku je s vámi po celou dobu profesionální instruktor. S jeho pomocí si vyzkoušíte všechny základní manévry letu, vyjma vzletu a přistání, které má instruktor pevně v ruce.

V závislosti na zvolené variantě trvá let od 20 do cca 60 minut. Letět může pouze jedna osoba, ale klidně až tři a za řízením se při mezipřistáních postupně vystřídat.

Pro lepší představu o možných variantách se podívejte na stránky s nabídkou, kde jsou uvedeny další důležité informace týkající se nabízených zážitků a programů.

Nechcete letadlo pilotovat? Zkuste vyhlídkové lety

Pro všechny, kteří nechtějí mít ovládání letadla přímo ve vlastních rukou, jsou tu vyhlídkové lety. Zde je méně adrenalinu, ale o to více kochání a užívání si krásných scenérií, protože jsou vybírána sympatická místa v úchvatné české krajině, případně si můžete zvolit vlastní trasu.

Vyhlídkové lety se konají v několika městech. Dobrou zprávou je, že se létá každý den, takže se stačí pouze dopředu domluvit. Samozřejmě záleží i na počasí, jestli budou panovat vhodné podmínky.

Poukázka na vyhlídkový let je také zajímavým nápadem na dárek se vzpomínkou. Tento dárek na poslední chvíli vyřešíte za pár minut a obdarovaný určitě ocení kreativitu. Cenné vzpomínky navíc zůstanou i po letech, což se o mnoha věcech říci nedá.



Článek není historický text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.


datum vydání:
17. prosince 2019


 

Líbí se Vám naše původní historické články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!




Všechny historické články jsou 100% reálné! Zveřejňujeme je tak, jak byly napsány v době původního vydání.
V historických článcích nejsou prováděny žádné jazykové úpravy podle dnešního pravopisu.

Námi vydávané historické texty, fotografie a obrázky pocházejí z právně volných zdrojů.

Upozorňujeme, že na naši digitalizaci historických zdrojů a kolorování fotografií se již autorská ochrana vztahuje!
Pokud od nás chcete nějaký obsah přebírat, tak nás prosím nejdříve kontaktujte pro domluvení podmínek. Děkujeme za pochopení.

© 2011 - 2024 Bejvávalo.cz
ISSN 2570-690X

Magazín Bejvávalo.cz je již od počátů svého fungování v roce 2011 provozován
na originálním redakčním systému z dílny Perpetum web design.