Kadeřnictví Praha 5: Stavte se pro nový střih, barvu i společenský účes

článek je inzerce, nejde o historický text
Za chvíli vytáhneme hlavy zpod čepic, možná brzy sundáme i roušky. Svůj zanedbaný účes ani odrosty už neschováme, potřebujeme též doladit účes s oblíbeným make-upem. Stavte se na Zličíně v Hair Fashion Point pro novou vizáž. Vlasy z vás udělají novou ženu.

Za nejlepšími kadeřníky na Prahu 5

Hair Fashion Point, kadeřnický salon Praha 5, není rozhodně žádné malé kadeřnictví na okraji Prahy. Naopak. Skuteční profíci se usídlili v obchodním centru Metropole Zličín, které je centrem módy a zábavy. Avšak móda není jen oblečení. Mnohem více vás vymódí nový účes s precizním střihem a trendy barvou. Výhodou salonu je, že se v něm máte možnost zastavit nejen v týdnu, jako v klasických kadeřnictvích, ale i o víkendu.


Profi tým i profi vlasová kosmetika

V salonu vás budou hýčkat nejen top kadeřníci, ale též se zde pracuje se značkami, jako jsou Kérastase, L’Oréal Professionel, Schwarzkopf a Essensity. Právě tyto značky profesionální vlasové kosmetiky dnes představují to nejlepší, co svým vlasům máte možnost dopřát. Vaše vlasy budou ošetřeny tou nejlepší profi vlasovou kosmetikou, ale odnést si produkty těchto značek můžete i domů. V kadeřnictví vám doporučí nejlepší kúry, šampony, kondicionéry i styling na vlasy.

A že svoji práci v kadeřnictví skutečně umí, dokazuje i fakt, že je nositelem titulu Salon Kérastase Privilège. To znamená, že tým kadeřníku prošel sérií prestižních školení této značky a skutečně umí nabídnout to nejlepší, co kosmetická značka Kérastase dovede.


Připravte se na jaro – nový účes je základ

Zima je za chvíli za námi. V obchodech už na ramínkách přehazují zbytky zimních kolekcí za nové jarní. Objednejte se elektronicky nebo telefonicky i ke kadeřníkovi. Plánujete oslavu, chystáte se na nějakou společenskou akci, nebo vás čeká svatba? Naplánujte si svoji vizáž včas. V kadeřnictví Praha 5 – Hair Fashion Point vás učešou i do společnosti, na ples a na svatbu.


Nenechte své vlasy přijít o krásu

Řešíte problémy s vlasy? Nejste v tom samy. Lupy, mastící se pokožka, padání vlasů, lámající se konečky, krepová struktura vlasů ­– to vše nás připravuje o dokonalý vzhled. Přitom tyto problémy mají v naprosté většině případů řešení a pomoci vám s tím umí i specialisté v dobrém kadeřnictví. V salonu vám mohou udělat diagnózu vlasů a vlasové pokožky, zachrání, co se dá, po neodborném barvení. Lesk, hladkost a dokonalou výživu vám dodá kúra Olaplex. V kadeřnictví si vědí rady s každým vlasovým problémem a vaše vlasy se dostanou rychle do kondice.


Vyžijte výhodnější ceny

Nestyďte se využít i lepší cenové nabídky kadeřnických služeb. Jestliže se objednáte na pondělí, získáte slevu 20 % na všechny služby. Uplatnit lze i členství v klubu Hair Fashion Point Praha. Stálí zákazníci hned v rezervačním systému získávají zpět 3 Kč za každých utracených 100 Kč v kadeřnickém salonu. Máte též k dispozici sofistikovaný systém pro online objednávání a snadno nahlédnete i do svých předchozích objednávek.



Článek není historický text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.


datum vydání:
8. února 2022


 

Líbí se Vám naše původní historické články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!




Všechny historické články jsou 100% reálné! Zveřejňujeme je tak, jak byly napsány v době původního vydání.
V historických článcích nejsou prováděny žádné jazykové úpravy podle dnešního pravopisu.

Námi vydávané historické texty, fotografie a obrázky pocházejí z právně volných zdrojů.

Upozorňujeme, že na naši digitalizaci historických zdrojů a kolorování fotografií se již autorská ochrana vztahuje!
Pokud od nás chcete nějaký obsah přebírat, tak nás prosím nejdříve kontaktujte pro domluvení podmínek. Děkujeme za pochopení.

© 2011 - 2024 Bejvávalo.cz
ISSN 2570-690X

Magazín Bejvávalo.cz je již od počátů svého fungování v roce 2011 provozován
na originálním redakčním systému z dílny Perpetum web design.