Jakou barvu obuvi zvolit, aby ladila s jakýmkoliv stylem?

článek je inzerce, nejde o historický text
Jestliže hledáte univerzální obuv, která se vám bude hodit na celou řadu příležitostí, máme pro váš řešením. Na následujících řádcích se zaměříme zejména na barvy obuvi. Na trhu je ženám k mání celá paleta barev, která lze aplikovat na dámské boty. My si prozradíme, které barvy zařadit do našeho botníku, aby se nám obuv hodila k různým stylům oblékání. Pojďme na to!

Proč zařadit do vašeho šatníku černé boty?

Nejdříve začneme černou klasikou. Černá barva je velmi elegantní a je unikátní v tom, že lze nosit opravdu na každou příležitost. Černé boty unosíte v práci, do města, ale také na posezení s přáteli nebo na rande. Vzít si je však můžete i na vážnější ceremoniály či na oslavy.

Černá barva se hodí i do jinak pestrobarevných outfitů nebo do outfitů se vzory a s motivy. In budou pro letošek ty zvířecí a abstraktní. Chybu však neuděláte ani s klasickými pruhy a puntíky. Jak se v módě s oblibou říká, fantazii se meze nekladou.

Dobré je vědět, že k černé obuvi bychom měly do outfitu zvolit i tmavé nebo v ideálním případě přímo černé módní doplňky. Ty by pak k sobě měly ladit nejen barvou, ale i svojí strukturou. Hladké totiž patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému.

Tím se celý outfit vkusně sjednotí a bude působit uceleným dojmem. S černými botami vyniknete v punkovém stylu oblékání, ale také v tom elegantním nebo extravagantním. Vše pak záleží na dalších detailech, které do vašeho outfitu zakomponujete.

Trendy černé boty pro ženy v nejrůznějším provedení jsou k dámám k dispozici i v prodejnách CCC. Zde s výběrem kvalitní obuvi nešlápnete rozhodně vedle.

Proč se bude ve vašem botníku vyjímat obuv v zemitých odstínech?

V letošní sezóně budou v kurzu i boty v zemitých odstínech. Vsadit tedy můžete na béžové, tmavě hnědé nebo na pískové barevné tóny. Zařadit mezi ně můžeme i okrové a červené modely obuvi.

Chcete-li se opravdu blýsknout v něčem neobvyklém, můžete do vašeho outfitu zvolit oranžové boty s červeným nádechem. Tyto kousky se výborně kombinují s dalšími barvami. Nejvíce vám bude k výše zmíněné barevné obuvi slušet modré oblečení. Zvláště tmavý odstín oděvů bude k botám v zemitých odstínech dobrou volbou. Stylové béžové boty spojte např. s oděvy se zlatými detaily. Kousky v zemitých odstínech najdete např. v kamenných prodejnách CCC. Mrknout se však můžete i na přehledný e-shop.

Z jakého důvodu zařadit do letošních outfitů bílé a krémové boty?

S jakýmkoli stylem vám pak budou slušet i dámské boty v krémové nebo v bílé barvě. Bílá barva je opět barvou univerzální. Když ji spojíme s černou, docílíme třaskavého kontrastního vzhledu.

Chceme-li outfit zjemnit, můžeme k bílé obuvi přidat pastelové oděvy. Hitem letošní sezóny budou i celobílé outfity. Ty si sněhovou obuv přímo žádají.

Jestliže vám bílý barva přímo nesedí k pleti, můžete vsadit na krémový odstín. Krémová barva bude slušet zejména světlejším typům.

K různým stylům pak jdou i odstíny s názvy nude nebo slonovinová kost. I boty v těchto barevných tónech vyniknou v outfitech nejrůznějšího zaměření.

Módní bílé a krémové boty čekají na ženy také online u prodejce CCC. Při nákupu obuvi na e-shopu se vždy řiďte délkou stélky vašeho chodidla.



Článek není historický text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.


datum vydání:
15. ledna 2024


 

Líbí se Vám naše původní historické články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!




Všechny historické články jsou 100% reálné! Zveřejňujeme je tak, jak byly napsány v době původního vydání.
V historických článcích nejsou prováděny žádné jazykové úpravy podle dnešního pravopisu.

Námi vydávané historické texty, fotografie a obrázky pocházejí z právně volných zdrojů.

Upozorňujeme, že na naši digitalizaci historických zdrojů a kolorování fotografií se již autorská ochrana vztahuje!
Pokud od nás chcete nějaký obsah přebírat, tak nás prosím nejdříve kontaktujte pro domluvení podmínek. Děkujeme za pochopení.

© 2011 - 2024 Bejvávalo.cz
ISSN 2570-690X

Magazín Bejvávalo.cz je již od počátů svého fungování v roce 2011 provozován
na originálním redakčním systému z dílny Perpetum web design.