Jaké dámské zimní boty vybrat?

článek je inzerce, nejde o historický text
Pokud chcete být v letošní sezóně in, vsaďte na stylové dámské zimní boty. Jestliže nejste zrovna módní guru, nezoufejte! Na následujících řádcích vám povíme, podle jakých kritérií boty na zimu pro ženy vybírat. Čtěte a nechte se inspirovat s námi!

Jaké vlastnosti by měly mít dámské zimní boty?

Trendy zimní boty pro ženy by měly být i kvalitně zpracované. Dobré kousky by měly disponovat vhodně odpruženou podrážkou, která zvládne tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Dámská zimní obuv by pak měla mít i odolný a zároveň prodyšný svršek. Díky tomu budou chodidla volně dýchat.

Důležitá je i volba velikosti zimní obuvi. Ženám by měly boty sedět tzv. na míru. Chodidlo by nemělo v obuvi plavat. Boty by však neměly utlačovat prsty. Pokud budete kupovat zimní obuv na e-shopu, řiďte se vždy délkou stélky vašeho chodidla. Změřte vnitřní stélku jiné boty, která vám sedí tzv. na míru. Naměřený údaj pak nezapomeňte porovnat s velikostní tabulkou zvoleného výrobce. Různé světové značky mají totiž nuance v číslování. Správným měřením a porovnáváním se snáze vyhnete nežádoucím reklamacím.

Kvalitní kousky zimní obuvi pro ženy jsou k mání i na e-shopu CCC. Zimní dámské boty by pak měly být i voděodolné a větruvzdorné. Vhodné jsou pak i ty modely, které jsou oděruodolné.

Jaké modely zimní obuvi zvolit a s čím je kombinovat?

Na trhu je celá řada zimní obuvi pro ženy. V letošní sezóně budou in především polokozačky a vyšší kozačky. Ty mohou nosit ženy k plátěným kalhotám se zúženou nohavicí. Díky praktickému zúžení vyniknou vyšší boty v celé své kráse.

Dámy pak mohou kombinovat kotníčkovou zimní obuv i se šaty nebo se sukněmi. V letošní sezóně budou v kurzu ty plisované a trapézové. Nižší modely zimní obuvi pak zapadnou i k džínům s vysokým pasem v regular fit verzi.

Pro vytvoření sportovně laděného outfitu můžete nazout i mladistvé sneakersy. Ty pak ženy rády nosí i s trendy teplákovou soupravou nebo s módními cargo kalhotami s praktickými kapsami. Zmíněné modely zimní obuvi pro ženy jsou k mání i v obchodech CCC. Vybírat můžete kousky z přírodních i ze syntetických materiálů.


Jaké barvy a materiály budou v letošní sezóně in?

Abychom vyšperkovaly náš outfit do posledního detailu, měly bychom znát i trendy barvy, vzory a motivy pro danou sezónu. V té letošní budou hrát prim především přírodní a pastelové tóny barev.

Oříškové, pistáciové i krémové dámské zimní boty tak budou dobrou volbou. Bát se však nemusíte ani černé nebo bílé klasiky. Černá a bílá jsou barvy univerzální a elegantní. Ženy tak boty na zimu snadno sladí i s pestrobarevnými oděvy nebo s oblečením se vzory a s motivy. In budou ty zvířecí a květinové. Obuv na zimu pro ženy v zmíněných barvách lze sehnat i v kamenných prodejnách CCC. Zde si přijde na své každá milovnice módy.

Dámské zimní boty by pak měly ladit s dalšími doplňky nejen barvou, ale i strukturou. Díky tomu se outfit vkusně sjednotí a bude působit uhlazeně. Zaměříme-li se na materiály, jsou k dispozici kožené i syntetické boty. V poslední době vedou na plné čáře ty kožené. Jsou nejen vysoce módní, ale i pohodlné a v neposlední řadě jsou i tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života není cizí velkým světovým značkám. Je tak z čeho vybírat!



Článek není historický text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.


datum vydání:
23. listopadu 2022


 

Líbí se Vám naše původní historické články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!




Všechny historické články jsou 100% reálné! Zveřejňujeme je tak, jak byly napsány v době původního vydání.
V historických článcích nejsou prováděny žádné jazykové úpravy podle dnešního pravopisu.

Námi vydávané historické texty, fotografie a obrázky pocházejí z právně volných zdrojů.

Upozorňujeme, že na naši digitalizaci historických zdrojů a kolorování fotografií se již autorská ochrana vztahuje!
Pokud od nás chcete nějaký obsah přebírat, tak nás prosím nejdříve kontaktujte pro domluvení podmínek. Děkujeme za pochopení.

© 2011 - 2024 Bejvávalo.cz
ISSN 2570-690X

Magazín Bejvávalo.cz je již od počátů svého fungování v roce 2011 provozován
na originálním redakčním systému z dílny Perpetum web design.