Jak se letos obléct k vánočnímu stromečku?

článek je inzerce, nejde o historický text
Ke svátečnímu vánočnímu času patří nejen dobré jídlo a výzdoba všude kolem, ale taky slavnostní oblečení, které byste měli vytáhnout minimálně na štědrovečerní večeři a následné rozbalování dárku. Máme pro vás několik tipů, jak se jako rodina můžete na Štědrý den sladit, ale zároveň se cítit pohodlně.

Společná barva

Každý má rád jiný typ oblečení, některá holčička či máma preferuje kalhoty, jiná zase šaty. I kluci někdy rádi jen košili, jindy svetr či polokošili. Zkuste nikoho nenutit do kousků, které nemají v oblibě, stačí sladit společně barvu, abyste na vánočních fotkách vypadali skvěle.

Pohodlí především

Zejména vánoční oblečení pro děti by mělo být oslavou pohodlí. Zapomeňte proto na upnuté riflové kalhoty a vypasované šatičky, které omezují v pohybu. Volte pro sebe i děti raději pružné materiály, v nichž vydržíte i několik hodin.

Vánoční svetry nezklamou

Tenhle trend se šíří už mnohé roky, ale stejně nestárne. Krásný vánoční svetr se vzorem či obrázkem můžete používat opakovaně i po několik let a s každým vytažením ze skříně se dostaví příjemná nostalgie a pohoda. Pořiďte sobě i dětem alespoň jeden takový. A pokud nemáte rádi tyto věci na jednu příležitost, kupte třeba pěkný červený svetr, který se bude dát používat i po zbytek roku.

Drobky a skvrny nevadí

Až budete vybírat dětské oblečení na Vánoce, smiřte se s tím, že pravděpodobně dojde k mnohým újmám a kousky se u bohaté vánoční tabule určitě umažou. Řeknete si dopředu, že jste s tím v pohodě, abyste nezažívali zbytečné hádky v tak krásný den.

Jeden outfit nestačí

Na Vánoce vás určitě čeká hned několik slavnostních večeří a návštěv, proto vám rozhodně nebude stačit jeden vánoční outfit, a to zejména pro děti, které svůj sváteční obleček jistě umažou už na Štědrý večer. Počítejte s tím proto dopředu a patřičně se vybavte.



Článek není historický text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.


datum vydání:
16. prosince 2022


 

Líbí se Vám naše původní historické články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!




Všechny historické články jsou 100% reálné! Zveřejňujeme je tak, jak byly napsány v době původního vydání.
V historických článcích nejsou prováděny žádné jazykové úpravy podle dnešního pravopisu.

Námi vydávané historické texty, fotografie a obrázky pocházejí z právně volných zdrojů.

Upozorňujeme, že na naši digitalizaci historických zdrojů a kolorování fotografií se již autorská ochrana vztahuje!
Pokud od nás chcete nějaký obsah přebírat, tak nás prosím nejdříve kontaktujte pro domluvení podmínek. Děkujeme za pochopení.

© 2011 - 2024 Bejvávalo.cz
ISSN 2570-690X

Magazín Bejvávalo.cz je již od počátů svého fungování v roce 2011 provozován
na originálním redakčním systému z dílny Perpetum web design.