Férový realitní portál CINCINK není jen realitním srovnávačem! (PR)

článek je inzerce, nejde o historický text
Co je to CINCINK? Opravdu férový realitní portál, s nímž dobře nakoupíte i prodáte. Byt, dům, pozemek, komerční objekt, zkrátka jakoukoliv nemovitost.

Proč zrovna název CINCINK?

Slyšíte to cinkání skleniček po dobře uzavřeném obchodě? Ať již po úspěšně zrealizované koupi či prodeji bytu? Snahou portálu, za nímž stojí silný partner v podobě Komerční banky, je, abyste i vy měli důvod k oslavě.

Abyste zkrátka dobře nakoupili či dobře prodali. Bez služeb realitní kanceláře nutno podotknout. A tučné provize, již by si z prodeje strhla.

Férový a profesionální

Hned první spočinutí na hlavní stránce portálu naznačuje, že za ním stojí skuteční profesionálové. Na samotných stránkách najdete v podstatě veškeré informace, bez nichž se koupě i prodej bytu neobejde.

Zvažujete koupi bytu? Pak můžete prakticky okamžitě vybírat z tisíců aktuálně nabízených nemovitostí. Stačí specifikovat své požadavky, lokalitu a můžete sačít surfovat.

Nemáte na procházení tisíců inzerátů čas? Zaměstnejte hlídací kočku portálu a ta vás bude informovat o novinkách a změnách.

Portál na úrovni

Samotná inzerce portálu je na velmi vysoké úrovni. Součástí každého inzerátu jsou nejenom kvalitní fotografie, detailní plánek nemovitosti či mapa s jejím přesným umístěním, ale třeba i výše měsíčních splátek potenciálního hypotečního úvěru od Komerční banky. Provozovatelé portálu si moc dobře uvědomují, že i tento údaj hraje při rozhodování velkou roli.

Inzerce zdarma

Rádi byste na portál inzerát naopak vložili? Ani to nebude problém. Jednou z předností portálu je totiž inzerce zdarma. Za vložení inzerátu nezaplatíte jedinou korunu. Ve vašem vlastním zájmu ovšem je, aby i znění inzerátu bylo na patřičné úrovni. Text inzerátu by měl být stručný, ale výstižný. A bez gramatických chyb. Stejně důležité jsou ovšem i kvalitní ideálně profesionální fotografie, které řeknou více než spousta slov.

Služby se vším všudy

Kroků, které vás při prodeji nemovitosti neminou, je však mnohem víc. A se všemi vám férový realitní portál CINCINK může pomoci. Odborníci portálu vám zformulují inzerát, nemovitost nafotí, vyhotoví vizualizaci i 3D plánek interiéru. V jeho portfoliu jsou ovšem i služby právní, daňové a hypoteční stejně jako služby odhadce a technického inspektora. Zkrátka služby, které při prodeji či koupi můžete (ale nemusíte) potřebovat.

Kontaktujte specialisty na chatu!

Specialisty, jež tento jedinečný realitní portál sdružuje, můžete kontaktovat telefonicky, mailem, nebo s nimi máte možnost navázat konverzaci na chatu, který se vám nabídne hned po otevření hlavní stránky. Odpověď v tomto případě bude prakticky okamžitá.

CINCINK wiki

Spoustu rad a tipů pak najdete na CINCINKwiki, tedy jakési Wikipedii portálu plné inspirativních článků, videí a odpověďí na spoustu otázek, které zřejmě máte na jazyku, ale ještě jste je nikomu nepoložili. Jak jsme se zmínili v úvodu tohoto článku, CINCINK je férový realitní portál na úrovni. A jako takový si rozhodně zaslouží vaši pozornost.



Článek není historický text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.


datum vydání:
20. listopadu 2019


 

Líbí se Vám naše původní historické články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!




Všechny historické články jsou 100% reálné! Zveřejňujeme je tak, jak byly napsány v době původního vydání.
V historických článcích nejsou prováděny žádné jazykové úpravy podle dnešního pravopisu.

Námi vydávané historické texty, fotografie a obrázky pocházejí z právně volných zdrojů.

Upozorňujeme, že na naši digitalizaci historických zdrojů a kolorování fotografií se již autorská ochrana vztahuje!
Pokud od nás chcete nějaký obsah přebírat, tak nás prosím nejdříve kontaktujte pro domluvení podmínek. Děkujeme za pochopení.

© 2011 - 2024 Bejvávalo.cz
ISSN 2570-690X

Magazín Bejvávalo.cz je již od počátů svého fungování v roce 2011 provozován
na originálním redakčním systému z dílny Perpetum web design.