Dekorační polštářky dají vašemu interiéru nový náboj! (PR)

článek je inzerce, nejde o historický text
Přemýšlíte, jak oživit svůj interiér? Dát mu nový náboj, docílit v něm zkrátka změny? Která vás ovšem nezruinuje? Nebojte, existují způsoby, jak domácnost změnit, aniž by se to razantně podepsalo na vašem rozpočtu. Ono totiž mnohdy stačí málo. Zázraky dělá i obyčejná obměna textilií, ať již se jedná o záclony, nebo o zmíněné dekorační polštářky.

Dekorační polštářky dají vašemu interiéru nový náboj!

Psychologové radí, jak se chovat v karanténě. Máme pravidelně cvičit, dopřávat si hodně vitamínů a tu a tam něco změnit i na svém interiéru, který se po určité době může zdát nudný. Tu posunout stůl, křesílko, do vázy dát čerstvé květiny a gauč ozdobit novými dekoračními polštářky. Nový interiér vykouzlíte prakticky během několika minut.

Nudí vás vaše domácnost? Tak ji proměňte!

Dekorační polštářky z titulu svého názvu v interiéru plní dekorativní funkci. Zkrátka jsou víceméně na ozdobu. Což však neznamená, že na nich nemůžete relaxovat. Můžete, proč byste nemohli. Jejich využití je v podstatě jen na vás.

Jednobarevný, s geometrickými vzory, nebo s motivy zvířat?

Nabídka trhu je vskutku bohatá. Vybírat dekorační polštáře můžete podle barvy, materiálu, rozměru či jejich motivu. E-shop bytema.cz je má proto přehledně rozdělené do jednotlivých kategorií.

Na výběr tak máte polštáře jednobarevné, vícebarevné, dětské, s geometrickými vzory, s motivy květin, zvířátek i měst. V nabídce ovšem najdete i luxusní gobelínové polštářky a polštářky provence styl.

Jaký polštářek do interiéru zvolit?

To záleží na vašem vkusu. Toužíte-li ovšem po barevně sladěném interiéru, snažte se, aby v něm textilie ladily. Velmi dobře funguje kombinace závěsů a právě dekoračních polštářků ve stejné barvě, nebo alespoň odstínu. V případě vícebarevných polštářků přitom postačí, když se záclonami bude ladit alespoň jedna barva z polštářku.

Polštářek snadno vyměníte

Výhodou dekoračních polštářů je snadná manipulace s nimi. Polštářky tak můžete měnit, jak se vám zlíbí, ať již dle sezony či nálady. Problém s nedostatečnými úložnými prostory vyřeší praktické povlaky na polštářky. Zkrátka si pořídíte několik polštářových výplní, které budete oblékat do různých povlaků. Změna interiéru pak bude otázkou několika vteřin. Je to snadné, že?



Článek není historický text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.


datum vydání:
26. dubna 2020


 

Líbí se Vám naše původní historické články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!




Všechny historické články jsou 100% reálné! Zveřejňujeme je tak, jak byly napsány v době původního vydání.
V historických článcích nejsou prováděny žádné jazykové úpravy podle dnešního pravopisu.

Námi vydávané historické texty, fotografie a obrázky pocházejí z právně volných zdrojů.

Upozorňujeme, že na naši digitalizaci historických zdrojů a kolorování fotografií se již autorská ochrana vztahuje!
Pokud od nás chcete nějaký obsah přebírat, tak nás prosím nejdříve kontaktujte pro domluvení podmínek. Děkujeme za pochopení.

© 2011 - 2024 Bejvávalo.cz
ISSN 2570-690X

Magazín Bejvávalo.cz je již od počátů svého fungování v roce 2011 provozován
na originálním redakčním systému z dílny Perpetum web design.