Cesta k levnějším nákupům vede přes slevové kupóny

článek je inzerce, nejde o historický text
Vysoká míra inflace nutí Čechy šetřit. A to je možné hned několika způsoby. Jedním z nich jsou slevové akce, slevové kupóny a kódy.

Inflace sice zpomaluje, ale to neznamená, že tu s námi už není. Je a ještě dlouho bude. Momentálně extrémně zdražují pohonné hmoty. Průměrná cena potravin stále zůstává velmi vysoko a spotřebitele nutí si z nabídky vybírat. Stále více lidí více než na kvalitu hledí na cenu. A hledají způsoby jak ušetřit. Ty naštěstí existují.

Připravte si seznam

Každý nákup si předem promyslete a připravte si seznam potravin, které skutečně potřebujete. A nakupujte jen věci, jenž v něm figurují. Vyvarujete se tak utrácení za zbytečnosti, které sice upoutaly vaši pozornost, ale ve skutečnosti je nepotřebujete.


Nakupujte v akcích

Přibývá lidí nakupujících výhradně v akcích. Jak by také ne, když u některých položek je možné se dostat i na polovinu její původní ceny. Nakupující si z letáku "vytáhne" potraviny, které je možné v daný týden možné pořídit s výraznou slevou, a na jejich základě si sestaví jídelníček na týden následující.


Slevové kupóny a kódy

Další cesta k razantním úsporám vede přes slevové kupóny a kódy. S těmi totiž můžete výhodně nakoupit i ostatní zboží jako nábytek, elektroniku, oblečení, šperky, doplňky. Zkrátka zboží napříč segmenty. Na serveru megakupony.cz jsou k mání i cenově zvýhodněné cestovní zájezdy. Svou slevu si tu můžete vybrat buď podle obchodu, nebo kategorie.

Nábytek za hubičku

Vezměme v potaz, že máte v plánu pořídit si sedací soupravu. Na hlavní stránce megakupony.cz klepnete na políčko kategorie a najedete na políčko nábytek, kde mimo jiných narazíte třeba na Okay kupón s dvacetiprocentní slevu na nákup elektroniky a nábytku. K samotnému kódu se pak dostanete po rozkliknutí políčka získat kód. Ten pak stačí zadat při platbě do k tomu určeného políčka. Cena se vám okamžitě sníží o výši dané slevy.

Jednotlivé kupóny se vyplácí podrobněji prozkoumat. Můžete totiž narazit i na slevy ve výši osmdesát procent. A tomu se už říká slevy, nemyslíte?



Článek není historický text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.


datum vydání:
21. září 2023


 

Líbí se Vám naše původní historické články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!


Nákupem na Hapík.cz
podpoříte chod našeho serveru




Všechny historické články jsou 100% reálné! Zveřejňujeme je tak, jak byly napsány v době původního vydání.
V historických článcích nejsou prováděny žádné jazykové úpravy podle dnešního pravopisu.

Námi vydávané historické texty, fotografie a obrázky pocházejí z právně volných zdrojů.

Upozorňujeme, že na naši digitalizaci historických zdrojů a kolorování fotografií se již autorská ochrana vztahuje!
Pokud od nás chcete nějaký obsah přebírat, tak nás prosím nejdříve kontaktujte pro domluvení podmínek. Děkujeme za pochopení.

© 2011 - 2024 Bejvávalo.cz
ISSN 2570-690X

Magazín Bejvávalo.cz je již od počátů svého fungování v roce 2011 provozován
na originálním redakčním systému z dílny Perpetum web design.