5 tipů na vánoční dárky, které potěší každou ženu (PR)

článek je inzerce, nejde o historický text
Vánoce. Jednoznačně jedno z nejkrásnějších období v roce. Čas, kdy toužíme obdarovat našich blízkých, a zároveň kdy i my toužíme být obdarovány. Opatrně rozvážeme mašli na dárku a doufáme, že jeho obsah nám vykouzlí upřímný úsměv na tváři. Trefit se do našeho vkusu nemusí být však jednoduché. Proto přinášíme tipy na vánoční dárky, které zaručeně nezklamou.

1 - Kvalitní kabelka

U kabelky jednoznačně platí, že kvalita by měla převyšovat kvantitu. I když - ruku na srdce - ani kvantita by nám určitě nevadila. Kromě toho, že kabelka je důležitou součástí šatníku, je to i úžasný vánoční dárek. Nebo chcete zaujmout něčím speciálním? Vyzkoušejte darovat trendy batůžek. Je vhodný nejen do města, ale i na výlety do přírody. Na rozdíl od kabelky přes rameno se pohodlně nosí, poskytují dostatek místa a odolné barvy a pevné materiály odolají každému počasí.

Takže, vzhůru na nákupy! Použijte Aboutyou slevový kód a vaše nákupy budou ještě výhodnější. Je jen na vás, zda zvolíte jednoduchou klasiku nebo popustíte uzdu své fantazii a překvapíte extravagantním kouskem.


2 - Elegantní hodinky

Dámské hodinky jsou dalším kouskem, který vykouzlí úsměv na každé ženské tváři. Pěkné elegantní hodinky jsou v podstatě šperkem, který dokáže dokonale doplnit náš outfit.

Správný pozorovatel proto určitě odhadne, jaká značka nebo typ by se nám mohl líbit.

Pokud to odhadnout opravdu nevíte, zkuste se inspirovat například v obchodě Answear.cz, kde se určitě zamilujete do některého z mnoha modelů. Věříme, že i přes předvánočnímu šílenství se vám podaří ulovit některou krásnou e-shopovou novinku i s úžasnou Answear slevou.

3 - Praktická eko láhev

Móda a ekologie znějí jako pojmy, které se k sobě velmi nehodí. Není to však zcela tak. Mnozí z nás se stále více zajímají o to, jak přispět k větší péči o naši planetu. Skleněnou láhví zabodujete nejen u eko-fanynek, ale také ukážete, že i vám záleží na tom, kde žijete.

4 - Doplněk, který zaujme

Už se vám stalo, že jste někdy dostali dar, ale vůbec jste netušili, jak jej využijete, ale po dvou dnech nošení jste si uvědomili, že bez něj nemůžete žít? Doplňky jsou skvělým tipem na dárek. Čelenka hořčicové barvy, která ovládla tuto sezónu nebo kožený pásek, který vydrží roky.

5 - Dárkový poukaz

I navzdory všem inspiracím je někdy výběr správného dárku složitý. Myslete proto na to, že vánoční dárek by měl ženě v první řadě udělat radost. Někdy stačí jen drobnost, ke které přidáte dárkovou poukázku a necháte ji samu vybrat to, po čem touží. A věřte, že nakupování, výprodeje, možnost volby a svobodného výběru podle svého gusta je někdy pro ženu tou největší radostí. A kde je sehnat? Dárkové poukazy či karty různých hodnot najdete například v obchodech Orsay, na Zoot.cz nebo v H&M-ku.

Malá rada na závěr

My ženy jsme kouzelné bytosti. V každé z nás je však ukryta i touha a zvědavost. Proto každý dar, který dostaneme, nejprve zabalený prozkoumáme a při jeho otevírání se nám rozbuší srdce. Není to klišé, vážíme si věci, které nám byly dány z lásky. A tutéž emoci bychom měli i předat i tomu, kdo nás obdaroval.



Článek není historický text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.


datum vydání:
26. listopadu 2019


 

Líbí se Vám naše původní historické články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!




Všechny historické články jsou 100% reálné! Zveřejňujeme je tak, jak byly napsány v době původního vydání.
V historických článcích nejsou prováděny žádné jazykové úpravy podle dnešního pravopisu.

Námi vydávané historické texty, fotografie a obrázky pocházejí z právně volných zdrojů.

Upozorňujeme, že na naši digitalizaci historických zdrojů a kolorování fotografií se již autorská ochrana vztahuje!
Pokud od nás chcete nějaký obsah přebírat, tak nás prosím nejdříve kontaktujte pro domluvení podmínek. Děkujeme za pochopení.

© 2011 - 2024 Bejvávalo.cz
ISSN 2570-690X

Magazín Bejvávalo.cz je již od počátů svého fungování v roce 2011 provozován
na originálním redakčním systému z dílny Perpetum web design.