4 hlavní důvody, proč se vyplatí investovat do světelné reklamy

článek je inzerce, nejde o historický text
Pokud chcete zviditelnit sídlo své společnosti, existuje hned několik možností značení. Před několika desítkami let zažívaly obrovský boom především neonové nápisy, ovšem od takové technologie se podstatně upouští, protože se do popředí prodírá LED provedení. V následujících řádcích vám prozradíme hned několik důvodů, proč se vyplatí investovat do světelné reklamy v podobě nápisů, log i panelů.

LED diody jsou cenově přijatelnou alternativou

Počáteční investice do světelné reklamy z LED modulů je sice vyšší, nicméně je potřeba o ní uvažovat jako o jakési investici. Samotné LED diody se vyznačují dlouhou životností, takže v některých případech světelná reklama vydrží klidně i více než dvacet let. Stejně tak vás potěší nižší spotřeba energie, přičemž efektivní světelné nápisy a loga potřebují jen zlomek elektrické energie ve srovnání s jinými technologiemi.

LED moduly poskytují větší jas než neonové varianty

Seděli jste někdy v tlumeně osvětleném baru obklopeni různými neonovými nápisy? Všimli jste si, že navzdory všem těm svítícím panelům je tam stále dost tma?

V takovém případě je mnohem lepší volbou LED provedení, protože logo i název společnosti bude ve dne i v noci vypadat mnohem jasněji.

Jestliže potřebujete světelnou reklamu do interiéru, sáhněte po tlumenějším vzhledu, ovšem ve venkovních prostorech se snažte, aby byla reklama jasná a dobře viditelná.

Široká paleta barev

Výhodou světelné reklamy z LED modulů je také pestrá paleta barev a odstínů, takže můžete dosáhnout vskutku zajímavého efektu. Co se týče bílé barvy, tak ta může být teplá i studená, a potom je k dispozici ještě spektrum od fialové až po červenou. Existují dokonce i LED diody měnící barvu.

Světelné nápisy vypadají skvěle

Dalším důvodem, proč se spousta velkých i menších firem zajímá o světelné nápisy z LED diod, je, že prostě vypadají moderně a stylově.

Vzhledem k tomu, že logo vaší společnosti je odrazem vaší značky, je důležité zvolit co nejprofesionálnější alternativu. A přesně to vám světelné reklamy využívající LED moduly mohou nabídnout.

Na koho se obrátit?

Pokud hledáte společnost, která se zabývá výrobou a montáží světelných reklam, podívejte se na nabídku společnosti PROST – orientační systémy s.r.o., která sice sídlí v Náchodě, nicméně působí po celé České republice.

Odborník si uvědomuje, že světelná reklama je jeden z efektivních způsobů, jak oslovit spotřebitele v místě prodeje, a proto si zakládá na profesionálním a špičkovém zpracování. Světelnou reklamu dokáže umístit nejen na budovu, ale klidně i na reklamní pylony a věže. Používá vysoce kvalitní materiály, jež jsou charakteristické velkou odolností i dlouhou životností. Používá hliníkové a plastové komponenty.

Tak neváhejte a nechejte si navrhnout světelnou reklamu.



Článek není historický text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.


datum vydání:
20. června 2022


 

Líbí se Vám naše původní historické články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!




Všechny historické články jsou 100% reálné! Zveřejňujeme je tak, jak byly napsány v době původního vydání.
V historických článcích nejsou prováděny žádné jazykové úpravy podle dnešního pravopisu.

Námi vydávané historické texty, fotografie a obrázky pocházejí z právně volných zdrojů.

Upozorňujeme, že na naši digitalizaci historických zdrojů a kolorování fotografií se již autorská ochrana vztahuje!
Pokud od nás chcete nějaký obsah přebírat, tak nás prosím nejdříve kontaktujte pro domluvení podmínek. Děkujeme za pochopení.

© 2011 - 2024 Bejvávalo.cz
ISSN 2570-690X

Magazín Bejvávalo.cz je již od počátů svého fungování v roce 2011 provozován
na originálním redakčním systému z dílny Perpetum web design.